Coming soon!

Op reis met Soenil Bahadoer

Global events and                        presenteren:

Een unieke 7-daagse reis sensatie voor fijnproevers.

Ga samen met Soenil op reis en ervaar cultuur, eten & prachtige plekken zoals nooit tevoren.

Spicy-Chef-logo-zwart.png
india 1.png

Reizen zoals het is bedoeld

Zoals logeren op een landgoed waar 130 jaar geleden de maharadja van Alwar in  weelderige stijl zijn basiskamp had voor zijn koninklijke tijgerjachten.

Voor wie is uitgekeken op voorspelbare 5-sterren hotels en inspiratieloze  directiereisjes, valt er nog heel wat te beleven. Soenil neemt je mee naar het beste dat  de wereld te bieden heeft in termen van unieke belevenissen, pure culinaire  verwennerij en hemelse logeeradressen.

india 5.png

Sterren diners met streekproducten

Tijdens de gehele reis staat Soenil garant voor  authentieke smaaksensaties. Al fresco dineren op plekken waar tafels zelden worden  gezien. Een harmonieuze compositie van rust, ruimte, wellness, avontuur, ongerepte  natuur, kleurrijke culturen en inkijkjes in het lokale leven.

In samenwerking met lokale chefs, die als geen ander hun streekproducten kennen,  ontstaat er iets magisch. De culinaire touch van Spicy Chef Soenil Bahadoer is  inspirerend, intens en vol passie. En dat proef je!

india 4.png
india 3.png
india 7.png

Frans Kriesels van Global Events heeft in samenwerking met de lokale bevolking  speciaal voor Spicy Chef een uniek programma samengesteld: inkijkjes in het lokale  leven, op avontuur in ongerepte natuur, onontdekte culturele schatten bewonderen,  wellness belevingen ondergaan en spirituele ceremonies en rituelen bijwonen.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je op de hoogte blijven?

Thanks for submitting!

india 6.png