Specerijen blends

By Soenil

SpicyChef-Vadouvan-RvM-0442.jpg
SpicyChef-Vadouvan-RvM-0442.jpg

Vadouvan

Kruiden en specerijen maken de gerechten van Soenil uniek. Geen strak afgewogen hoeveelheden en samenstellingen, maar gevoel, daar draait het om. Madinat, Grand bazaar, Vadouvan; een klein voorbeeld van kruidenmengsels die gerechten een bijzondere smaak kunnen meegeven.

 een eigentijdse benadering van een klassieker, curcuma, gember, kardemon als basis. 
Heerlijke kruidenmix voor: groente, gevogelte, vis, soepen en sauzen

Grand Bazaar

waan je in het Midden Oosten met de smaken van komijn, koriander en majoraan
Heerlijke kruidenmix voor:varkensvlees, gevogelte
en lamsvlees
SpicyChef-Medina-RvM-0402-4_edited.jpg

Madinat

koriander, venkel en paprika als basis ondersteund door een pepertje en knoflook
Heerlijke kruidenmix voor: groente, rundvlees
en varkensvlees

Indian masala

Met smaken van o.a. Kurkuma, foenigrec, mosterdzaad, komijnzaad & peper
Heerlijke kruidenmix voor: Rund, Kip & Soepen
Spicy-Chef-Arabian-blend.jpg

Arabian masala

Met smaken van o.a. Koriander, Kruidnagel, Nootmuskaat & laurierblad
Heerlijke kruidenmix voor: Rund, Kip & Soepen

African masala

Met smaken van o.a. Kardamon, Komijn, Kurkuma & Kruidnagel
Heerlijke kruidenmix voor: Rund, Kip & Soepen
Spicy-Chef-African-blend.jpg