top of page

club partners

Wie zijn ze

Spicy-Chef-logo-zwart.png
121213_logo_CMYK-rood.png

Kerstpakketten & geschenken

Tastemakers biedt een groot assortiment smakelijke, authentieke foodconcepten voor de geschenk- en kerstpakkettenbranche. Elk jaar worden hiervoor uiteenlopende nieuwe thema’s ontwikkeld. Voor 2021 ontwikkelde Tastemakers een vernieuwend concept samen met Spicy Chef Soenil Bahadoer. Alle artikelen in het pakket zijn door de chef zelf geselecteerd en bevatten bijzondere smaken en kruiden die aansluiten bij de roots van Soenil. Zo is het geheel een combinatie van de Westerse, Surinaamse en Hindoestaanse keuken geworden.

+31 (0) 183 508 141

soenil groepsfoto.png
Global Events logo.jpg

Reizen

Al meer dan 25 jaar reist Frans Kriesels over de wereld op zoek naar unieke belevenissen. Spelenderwijs heeft hij tot nu toe meer dan 100 landen en staatjes “in kaart gebracht” en weet hij overal de meest bijzondere ervaringen uit eerste hand te adviseren. In 1995 startte hij zijn reisorganisatie Global Events.

Samen met Soenil gaat Frans er voor zorgen dat al je zintuigen worden geprikkeld met opwindende en memorabele avonturen in het buitenland.

040 292 0008

india 6.png
Kapimex logo.png

Non-food producten

Kapimex is al meer dan 30 jaar een toonaangevende, internationale groothandel. Voor koken, tafelen
en wonen worden producten van de bovenste plank gemaakt. Spicy chef en Kapimex hebben voor 2021 de handen ineen geslagen. Alle producten sluiten aan bij Soenils smaken en roots.
Het is een combinatie van hartstocht, gevoel, passie en smaak. Je kunt al je gerechten creëren en
presenteren op het allerhoogste niveau.

cog-logo.png

Als geschenken specialist zijn zij het hele jaar, dag in dag uit, bezig met de leukste gifts verzamelen. Ze selecteren de beste producten en ideeën op (inter)nationale vakbeurzen en bij hun leveranciers, waarbij ze continu op zoek zijn naar de laatste noviteiten en trends. Zij verzorgen de spicy chef® kerstpakketten, zodat onze mooie producten voor een ronde buik kunnen zorgen in de komende koude dagen!

bottom of page